Om Lövsättra Snickeri

Lövsättra Snickeri AB grundades 2003 av Gustaf Lüning och Johan Erlandsson och består idag av fem kunniga snickare. Sedan 20 år tillbaka har vi vår välutrustade verkstad i Åkersberga, strax norr om Stockholm. Vi utför all form av specialsnickeri i hela huvudstadsregionen åt företag, arkitekter, byggmästare och privatpersoner. Vår egna design är ritade av Gustaf Lüning.

Flexibilitet, effektivitet, professionalitet och yrkeskunnande

Vi är ett litet företag, vilket gör att vi lätt kan anpassa oss och snabbt ställa om från ett projekt till ett annat. Flexibilitet och effektivitet är två av våra ledord. Vi har inga problem att tänka utanför ramarna och tar oss gärna an utmanande uppdrag där vi verkligen får sätta våra kunskaper på prov.

Alla våra specialsnickare och möbelsnickare är traditionellt utbildade och hämtar inspiration ur en etablerad hantverkstradition. Samtidigt ligger vi i framkant när det gäller modern teknik. Vi är nyfikna på utvecklingen och snabba med att testa nya innovationer och arbetssätt. Kort sagt håller vi oss uppdaterade inom alla branschens områden, vare sig det gäller tekniska lösningar eller trender.

Professionalitet och yrkeskunnande genomsyrar hela vår verksamhet. Vi har lång erfarenhet av möbelsnickeri, byggnadssnickeri och finsnickeri. Vår expertis gör det möjligt att skapa unika föremål som präglas av kvalitet och personlighet. Givetvis strävar vi efter att alltid leverera de allra bästa produkter. Bara när du som kund blir nöjd har vi lyckats.

Hållbart i dubbel bemärkelse

Miljön betyder mycket för oss. Vår filosofi är att det bästa alternativet alltid är det som är bäst för naturen. På Lövsättra är vi ekologiskt medvetna, både när det gäller materialval och arbetssätt. Vi använder särskilt utvalda träslag, miljövänliga färger, grön el och hållbara resurser.

Väljer du ett specialbeställt snickeriarbete framtaget från grunden bidrar du inte till slit och släng-samhället. Genom oss får du ett miljöanpassat och hållbart alternativ. Vi erbjuder beständiga produkter som designas, tillverkas och monteras med syftet att hålla länge. Det tjänar både du och naturen på.

Vi som arbetar på Lövsättra Snickeri

Gustaf Lüning

Ägare & VD

Johan Erlandsson

Ägare

Nicklas Nilsson

Möbelsnickare

Maria Zakrisson

Möbelsnickare,
CNC-specialist

Lärling

Ta steget mot en skräddarsydd snickerilösning idag! Kontakta oss för att förvandla dina visioner till verklighet.