Vi utför allt inom specialsnickeri

Vi kan specialsnickeri och erbjuder allt från specialdesignade kök och badrumsinredningar till skräddarsydda möbler och mindre trädetaljer för hem och företag i hela Stockholmsregionen. Varje projekt är unikt och oavsett om du har en tydlig vision eller behöver vägledning, finns vi här för att förverkliga dina idéer. Varför välja det vanliga när du kan sticka ut med exklusiva och personliga produkter? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Snickerilösningar för hem och företag

Vi utför allt inom specialsnickeri för både hem och företag, till exempel specialbyggda kök, träinredningar, badrumsinredningar, specialdesignade möbler i form av bokhyllor och garderober, till mindre träföremål som luckor, socklar, dörrar och fönster. Med ett brett nätverk av andra hantverkare kan vi också erbjuda helhetslösningar. Vi genomför alla våra uppdrag fackmannamässigt och enligt alla regelverk.

Stick ut med exklusiva och personliga produkter

Genom att välja en exklusiv produkt med personlig prägel går det att sticka ut i en tid när mycket är standardiserat inom design och inredning. Oavsett typ av produkt lyssnar vi på dina visioner och tankar, samtidigt som vi bidrar med råd och kunskaper inom stilhistoria, material och design. I vissa fall måste produkten passa in i en specifik miljö och i andra måste den fylla en särskild funktion. Gemensamt är att produkten ska passa dig och dina behov.

Hur ser processen ut?

Processen börjar med att du berättar om din idé, önskemål eller behov. Vi lyssnar och tar fram en tydlig offert baserat på vad som behövs för att verkställa idéen. Därefter formulerar vi ett avtal som beskriver alla aspekter av projektet detaljerat. Avtalet är av största vikt och syftar till att du ska känna dig trygg i vad du får. Vi är lyhörda och värdesätter dina åsikter och funderingar genom hela processen, från allra första samtal till leverans av den färdiga produkten.

Ta steget mot en skräddarsydd snickerilösning idag! Kontakta oss för att förvandla dina visioner till verklighet.